Új csatornán, új műsorban szerepel Joshi Bharat

Joshi Bharat
Vágólapra másolva!
Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén! Joshival, a megújuló csatorna telefonos életvezetési talk-showja.
Vágólapra másolva!

A Life TV-hez igazolt a hazai beszélgetős műsorok egyik legtapasztaltabb és legnépszerűbb műsorvezetője, Joshi Bharat. Az indiai származású televízióssal, aki több mint egy évtizedes pályája során izgalmas mélyinterjúk százait készítette, július 20-tól, Őszintén! Joshival című műsorában találkozhatnak a nézők - közölte a Life TV.

Joshi Bharat Life TV

A délután ötórától képernyőre kerülő telefonos életvezetési talk-showban hétköznapi emberek történetei, vallomásai jelennek meg. Sokak számára ismerős élethelyzetek, lelki, családi, párkapcsolati problémák, amelyek megoldása egyedül nehezen megy, ezért Joshi Bharat tanácsát, útmutatását kérik.

"Számtalan embernek segítettem már, különböző történeteket hallgattam végig. Életemet a segítő szándék, a támogatás, a nyitottság vezérli. Boldog vagyok, hogy ezt a hivatást most a Life TV-n folytathatom. Örömmel csatlakozom a csatornához, ahol nagyon sok régi barát vesz körül. Fél évvel ezelőtt álmodni sem mertem volna, hogy ezekkel a fantasztikus kollégákkal dolgozhatom majd együtt" – mondta Joshi Bharat.

Őszintén! Joshival a LifeTV-n, július 20-tól minden hétköznap, 17:00-tól.