Fábián Julira emlékezik az M2 Petőfi TV

Fábián Juli énekesnő
Pécs, 2012. január 26. Fábián Juli énekesnő a színpadon. Pécsett, a Zsolnay Kulturális Negyedben lépett fel Fábián Juli és a ZooHacker Remake Orchestra 2012. január 26-án. MTI Fotó: Kálmándy Ferenc
Vágólapra másolva!
Az M2 Petőfi TV ma este 22 óra 10 perctől a Like a child című dokumentumfilmmel emlékezik az aranytorkú énekesnőre, Fábián Julira, aki a mai napon lenne 40 éves.
Vágólapra másolva!

Lévai Balázs filmjében Juli zenésztársainak, barátainak, a hozzá közel állóknak a visszaemlékezései és archív felvételek váltják egymást. Igazi különlegessége a produkciónak a Konyha zenekar frontemberének, Szepesi Mátyásnak a szerzeménye, a Földrevaló című dal, amelyet tizennyolc énekes ad elő, méghozzá Palya Bea, Wolf Kati, Tóth Vera, Mező Misi, Freddie, Jónás Vera, Mujahid Zoli, Micheller Myrtill, Bolba Éva, Urbán Orsi, Gereben Zita, Péterffy Lili, Heincz Gábor 'Biga' és Molnár Emese; valamint a 2018-as Petőfi Zenei Díjátadón Juli javára visszalépett énekesnők: Rúzsa Magdi, Lábas Viki és Schoblocher Barbara.

Forrás: MTI/Kálmándy Ferenc

A Like a child forgatásáról, a közös dalról a készítők, Juli zenésztársai az Én vagyok itt! stábjának adtak interjút, amely itt elérhető.

Az, hogy miként mesélnek a dalról és az összefogásról az énekesek, mint például Wolf Kati, Palya Bea, Lábas Viki vagy Mező Misi a petofilive.hu oldalon elérhető. Ugyanitt visszanézhető a Családmeséink adása, amelyben exkluzív interjúban mesélt lánya elvesztéséről Lamberger Galina is.

A Like a child dokumentumfilm Fábián Juliról csütörtök este 22.10-től látható az M2 Petőfi TV műsorán.