2020-ban is megválasztják Magyarország Szépét

Miss World 2019
London, 2019. december 15. Nagypál Krisztina, Magyarország szépe a Miss World nemzetközi szépségversenyen a londoni Excel Központban 2019. december 14-én. MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga
Vágólapra másolva!
Idén sem hiányzik majd Magyarország küldötte a Miss World világversenyről. A legrangosabb szépségverseny 2020-ban ünnepli fennállásának 70. évfordulóját, ám az idei megmérettetés nem csak ettől különleges. A koronavírus járvány átírta a korábbi szabályokat és a megváltozott körülményekhez mind a hazai, mind a nemzetközi verseny is maximálisan alkalmazkodik majd. A magyarországi döntőt, ahogyan azt a nézők már megszokhatták, idén is a Duna Televízió és a Duna World csatornák közvetítik.
Vágólapra másolva!

Július 10-én elindult a jelentkezés a Magyarország Szépe versenyre. A szervezők az aktuális járványügyi szabályozások betartásával, több óvintézkedéssel biztosítják a jelentkezők egészségének biztonságát.

Nagypál Krisztina, Magyarország szépe a Miss World nemzetközi szépségversenyen a londoni Excel Központban 2019. december 14-én. Forrás: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

A válogatón az előzsűri által legszebbnek ítélt 20 lány kap lehetőséget, hogy a kéthetes táborban maximálisan fel tudjon készülni a versenyre. Közülük tizenhatan szerepelhetnek majd a Duna Televízió nagyszabású, élő showműsorában, ahol kiderül, idén ki lesz az ország legszebb lánya.

A győztes lehetőséget kap arra, hogy Magyarországot képviselje a Miss World nemzetközi döntőjén,

melynek helyszínét és időpontját heteken belül bejelentik. A szépségkirálynő emellett nagyértékű tárgynyereményekkel és reklámszerződésekkel is gazdagodik.

Jelentkezni a www.magyarorszagszepe.hu oldalon lehet. A versennyel kapcsolatos további részleteket a Magyarország Szépe közösségi média oldalain találják az érdeklődők, ahol a korábbi győztesektől és a zsűritagoktól is hasznos tanácsokat kapnak a felkészüléshez.