Betörtek egy tévésztárhoz, hogy tönkretegyék a házát

2020.07.10. 17:54

Betörtek Katie Price modell és realitysztár luxusházába, de csak egy hátizsákot vittek el, amelyet az egyik műsorában lehetett látni – cserébe viszont elárasztották az ingatlant.

Katie Price amúgy is épp felújíttatta 1,3 millió fontot, közel 500 millió forintot érő birtokát, de jóval több lesz vele a munka, miután betörtek hozzá.

A ház ugyanis szörnyű állapotba került, hiszen a betörő direkt nyitva hagyta a csapokat, így az egész házat elárasztotta – a The Sun magazin oldalán képet is talál a pusztításról.

Katie PriceForrás: AFP/2011 Getty Images/Larry Busacca

Price ezzel együtt megjegyezte, hogy csupán egyetlen tárgynak veszett nyoma: egy nevével díszített hátizsáknak, amelyet a Celeb vagyok, ments ki innen! brit változatának a versenyzőjeként vitt magával a dzsungelbe.

A korábbi modell a műsorban találkozott későbbi párjával – ma már exével –, Peter Andréval, így a hátizsák érzelmi értékkel bírt a számára.

Mivel csak ez az egy dolog tűnt el a házból, Price arra gyanakszik, hogy olyasvalaki tört be hozzá, aki tisztában volt vele, hogy mit jelent neki a zsák, és csak fájdalmat akart okozni neki.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK