Lehet, hogy sosem találják meg az eltűnt színésznő holttestét

2020.07.10. 12:46

Félő, hogy nem kerül elő a mesterséges tóban eltűnt színésznő, Naya Rivera holtteste.

Mint azt korábban írtuk, 33 évesen eltűnt, valószínűleg megfulladt a Glee – Sztárok leszünk! színésznője, Naya Rivera, négyéves kisfiát egyedül találták meg egy csónakban egy kaliforniai víztározóban, a Lake Piruban.

A rendőrség hamar elkezdett kutatni a színésznő után, de aztán éjszakára felfüggesztették a keresést, és másnap álltak csak újra munkába, akkor viszont Riverát már egyértelműen halottnak gondolták: nem mentőakciót folytattak, hanem a holttestet keresték nagyjából nyolcvanan.

Naya RiveraForrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Mivel mesterséges tóról van szó, a Lake Piru alja tele van törmelékkel, sok fa is van a mederben, illetve a fényviszonyok is rosszak a víz alatt, így a holttestet mindenképpen nehezen fogják megtalálni.

A Ventura megyei seriffiroda részéről Kevin Donoghue őrmester azt mondta, a színésznő holtteste talán sosem kerül elő – ha például azért fulladt meg, mert a víz alatt belekadt egy fába, akkor esélyes, hogy nem bukkan fel. Más esetben a holttestet hét-tíz nap alatt vetheti ki a tó.

A rendőrség közzétette a parti biztonsági kamera felvételét is, de azon csak annyi látszik – nagyjából az első percnél –, hogy Rivera és a kisfia autóval érkeznek a majdnem üres parkolóba, majd kiszállnak a holmijukkal, hogy csónakot béreljenek:

KAPCSOLÓDÓ CIKK