Lehet, hogy sosem találják meg az eltűnt színésznő holttestét

(FILE) Naya Rivera Presumed Dead After 4-Year-Old Son Found Unaccompanied on Boat in Lake Piru USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County CITY Hollywood Beverly Hills RED CARPET Arts Culture ENTERTAINMENT Edito
(FILE) Naya Rivera Presumed Dead After 4-Year-Old Son Found Unaccompanied on Boat in Lake Piru. BEVERLY HILLS, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - SEPTEMBER 19: Actress Naya Rivera arrives at the Los Angeles Premiere Of Roadside Attraction's 'Judy' held at the Samuel Goldwyn Theater at the Academy of Motion Picture Arts and Sciences on September 19, 2019 in Beverly Hills, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Félő, hogy nem kerül elő a mesterséges tóban eltűnt színésznő, Naya Rivera holtteste.
Vágólapra másolva!

Mint azt korábban írtuk, 33 évesen eltűnt, valószínűleg megfulladt a Glee – Sztárok leszünk! színésznője, Naya Rivera, négyéves kisfiát egyedül találták meg egy csónakban egy kaliforniai víztározóban, a Lake Piruban.

A rendőrség hamar elkezdett kutatni a színésznő után, de aztán éjszakára felfüggesztették a keresést, és másnap álltak csak újra munkába, akkor viszont Riverát már egyértelműen halottnak gondolták: nem mentőakciót folytattak, hanem a holttestet keresték nagyjából nyolcvanan.

Naya Rivera Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Mivel mesterséges tóról van szó, a Lake Piru alja tele van törmelékkel, sok fa is van a mederben, illetve a fényviszonyok is rosszak a víz alatt, így a holttestet mindenképpen nehezen fogják megtalálni.

A Ventura megyei seriffiroda részéről Kevin Donoghue őrmester azt mondta, a színésznő holtteste talán sosem kerül elő – ha például azért fulladt meg, mert a víz alatt belekadt egy fába, akkor esélyes, hogy nem bukkan fel. Más esetben a holttestet hét-tíz nap alatt vetheti ki a tó.

A rendőrség közzétette a parti biztonsági kamera felvételét is, de azon csak annyi látszik – nagyjából az első percnél –, hogy Rivera és a kisfia autóval érkeznek a majdnem üres parkolóba, majd kiszállnak a holmijukkal, hogy csónakot béreljenek: