Lucy Liu borzalmas anyának bizonyul

2016 Tony Awards - Red Carpet GettyImageRank1 People VERTICAL Looking At Camera Full Length Theatrical Performance SMILING USA New York City One Person Television Show Photography Lucy Liu Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Annual Tony A
NEW YORK, NY - JUNE 12: Actress Lucy Liu attends the 70th Annual Tony Awards at The Beacon Theatre on June 12, 2016 in New York City. Larry Busacca/Getty Images for Tony Awards Productions/AFP
Vágólapra másolva!
Lucy Liu új vígjátéki pilotban kapott főszerepet, vele készül a Kids Matter Now.
Vágólapra másolva!

Lucy Liu lesz a főszereplője a korábban Bossy címen emlegetett Kids Matter Now-nak, az öt projekt egyikének, amelyet a járvánnyal kapcsolatos korlátozások után is életben akar tartani az ABC.

A pilotban Liu egy menő üzletasszonyt fog játszani, aki örökbe fogad egy gyereket, de hamar rá kell jönnie, hogy a nevelés sokkal keményebb dió, mint összehozni egy jó üzletet.

Lucy Liu Forrás: AFP/2016 Getty Images/Larry Busacca

A reménybeli sorozat alkotója Shana Goldberg-Meehan, aki a Jóbarátok egyik írójaként Emmy-díjat is nyert 2002-ben, újabban pedig olyan szériákon dolgozott, mint a Jobb veled vagy a Hallatlan.