Magyar sztárok, akik óvják a nyilvánosságtól a gyerekeiket

Tóth Gabi, Csobot Adél, Bereczki Zoltán, Dobó Kata
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi sokáig rendszeresen megosztotta kislánya fotóit a rajongóival, a napokban azonban úgy döntött, hogy sem ő, sem a családja nem mutatja meg többé ezeket a képeket. A magyar sztárok többsége lépten-nyomon fotózza, videózza és megosztja gyerekei napjait a világgal, de találni olyanokat is, akik már kiskoruktól tudatosan védik őket. Dobó Kata és Bereczki Zoltán elárulták, hogy miért döntöttek így, de óvja a nyilvánosságtól kislányát Janicsák Veca, Csobot Adél és Péter Szabó Szilvia is.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi

Az énekesnő a párjával közösen hozta meg a döntést, hogy a most féléves kislányuk arcát többet nem mutatják meg a közösségi oldalaikon. "Hoztunk családilag egy nagyon fontos, hetek óta fontolgatott döntést, miszerint gyermekünkről, Krausz Hannaróza Máriáról több fotót nem osztunk meg a nyilvános social felületeinken. Az eddigi, vele kapcsolatban feltöltött fotókat, tartalmakat is töröltük. Ezt férjem, Krausz Gábor és testvérem, Tóth Vera is megtette" - közölte a rajongókkal Tóth Gabi, aki így próbálja megvédeni a gyereket.

Instagram, Tóth Gabi

"Szeretnénk a jogait tiszteletben tartani akkor is, ha még nagyon kicsi, és azt hisszük, sok minden nem számít még ebben a korban. Rájöttünk, minden számít" - részletezte.

"Hanna egy csoda, úgy jött az életünkbe, hogy azt hittük, mi soha nem élhetjük át a szülői érzéseket, hogy nem foganhat meg, de megérkezett és ez felülírt mindent. Ajándék volt és most is csak gyönyörködni tudunk benne. Viszont annak ellenére, hogy mi azt hisszük, a világ egy szép, békés, jó hely, azt tapasztaljuk, hogy már nem olyan, mint jónéhány évvel ezelőtt, (mint pl a mi gyermekkorunkban), így nem akarjuk többé csodálatunkat kifejezni a social felületeinken úgy, hogy gyermekünk arca is látszik. Ez maradjon a mi, privát megélésünk.

amikről talán nem is tudjuk, hogy léteznek" - írta, hozzátéve, hogy sok álmatlan éjszaka, beszélgetés eredményezte döntésüket.

Janicsák Veca

Az énekesnő idén mutatta meg először lányát, a négyéves Emmát korábban nem láthatták a rajongók. A karantén ideje alatt forgatott klipben a kislány is feltűnik, de ennél többször nem szeretné, ha szerepelne a médiában.

"Emmával ketten szerepelünk benne, aki számára az otthonunk egyfajta meseházat, egy örök menedéket jelent, ezért is kapta végül a dal a Meseház címet. Az eredeti terveink szerint is otthoni közegben forgattunk volna, de az önkéntes karantén időszaka hívta életre a végső megoldást, amelyben mindent családi közreműködéssel készítettünk" - mondta.

Dobó Kata

A színésznő lánya idén ünnepelte a 8. születésnapját, ez idő alatt csak néhányszor mutatta meg őt a világnak. Ha nyilvánossá teszi közös képeiket, Szofi arca ezeken sosem látszik - pár éve azt is elárulta, hogy miért döntött így.

"Nem azért, mintha nem lennék rá mérhetetlenül büszke, az vagyok, és legszívesebben minden nap megtenném! Mert okos, szép, tehetséges, minden megnyilvánulásában már most igazi nő, egy szeretetbomba! De az legyen majd az ő választása, ha mégis szerepelni akar, nem tehet ugyanis róla, hogy az anyukáját ismerik. Legyen gondtalan gyermek, amíg lehet. Ez minden szülő egyéni döntése, elfogadom azt is, ha valaki másképp látja ezt a helyzetet" - magyarázta, mikor kislánya elkezdte az iskolát.

Marge

„Mindenhonnan töröltem a gyerekekről a képeinket, a családunk, barátaink is. Aztán azzal szembesültem, hogy aki már megosztotta, onnan nem törlődik le a poszt. Fotót fotózni és menteni sem nagy was ist das, ugye. Szóval elsüllyedtem magamban. Soha többet nem tudok már úgy nézni az online felületekre, mint eddig, és biztos vagyok abban is, hogy még több változást fog hozni az életünkben ez a döntés, és abban is, hogy folyamatosan téma lesz itt is. Érthetetlen számomra, hogy - hogy lehettem/ lehettünk ennyire hülyék" - írta.

Marge elárulta, hogy olvasott egyszer egy tanulmányt miszerint a gyerekeket egyedül hagyni telefonozni fél órát olyan, mintha a Blahán egyedül hagynánk fél órára. „Képeket megosztani pedig?! Szeretném azt gondolni, hogy törlődött minden, mert töröltem, de sajnos nem így van. A mi kezünkben a kulcs, hogy megteremtsük a gyermekek biztonságát az interneten is. Borzasztóan és borzasztónak érzem magam, hogy ekkora hibát követtem el. Tanuljunk belőle együtt, te ne kövesd majd el, ne posztolj a gyerekedről! Bocsánat, kisfiam" – fejezte be sorait.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!