Tóth Gabi soha többet nem mutatja meg a kislányát

2020.07.10. 13:46

Az énekesnő nem teszi többé nyilvánossá kislánya képeit, és a korábbiakat is letörölte a közösségi oldalairól, akárcsak a férje és a nővére.

"Hoztunk családilag egy nagyon fontos, hetek óta fontolgatott döntést, miszerint gyermekünkről, Krausz Hannaróza Máriáról több fotót nem osztunk meg a nyilvános social felületeinken. Az eddigi, vele kapcsolatban feltöltött fotókat, tartalmakat is töröltük. Ezt férjem, Krausz Gábor és testvérem, Tóth Vera is megtette" - közölte a rajongókkal Tóth Gabi, aki eddig rendszeresen megmutatta, hogy telnek a napjaik kislányukkal.

Döntését hosszan magyarázta új bejegyzésében: "Szeretnénk a jogait tiszteletben tartani akkor is, ha még nagyon kicsi, és azt hisszük, sok minden nem számít még ebben a korban. Rájöttünk, minden számít. Eddig nem ástuk bele magunkat ebbe a témába, csupán a boldogságunk, szerelmünk gyümölcsét szerettük volna világgá kürtölni. Semmilyen 'ego ügy', magamutogatás és érdek nem fűződött Hannával kapcsolatos megnyilvánulásokhoz. Hannaróza egy csoda, úgy jött az életünkbe, hogy azt hittük, mi soha nem élhetjük át a szülői érzéseket, hogy nem foganhat meg, de megérkezett, és ez felülírt mindent. Ajándék volt, és most is csak gyönyörködni tudunk benne. Viszont annak ellenére, hogy mi azt hisszük, a világ egy szép, békés, jó hely, azt tapasztaljuk, hogy már nem olyan, mint jónéhány évvel ezelőtt, így nem akarjuk többé csodálatunkat kifejezni a social felületeinken úgy, hogy gyermekünk arca is látszik. Ez maradjon a mi, privát megélésünk. Ezzel talán megvédhetjük őt sok veszélytől, amikről talán nem is tudjuk, hogy léteznek. Sok álmatlan éjszaka, beszélgetés eredményezi felelős döntésünket" - árulta el.

TOVÁBBI CIKKEK