Megtalálták az eltűnt színésznő holttestét

Naya Rivera
(FILES) In this file photo Naya Rivera and son Josey Hollis attend the premiere of Warner Bros. Pictures' "The Lego Movie 2: The Second Part" at Regency Village Theatre on February 2, 2019 in Westwood, California. - Rescuers on July 13, 2020 found a body at the California lake where "Glee" star Naya Rivera went missing last week. The Ventura County Sheriff's office said "recovery is in progress" of the unidentified body, after a sixth day of searching for the US actress began again at first light.Rivera, 33, is believed to have accidentally drowned in Lake Piru after renting a boat at the camping and recreational hotspot with her four-year-old son, authorities said last week. (Photo by GREGG DEGUIRE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)
Vágólapra másolva!
A Ventura megyei seriffhivatal megerősítette, hogy a Piru-tóban talált holttestet Naya Riveraként azonosították. A színésznő 33 éves volt - írja a Variety.
Vágólapra másolva!

A 33 éves Naya Rivera szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott. A kisfiút később egyedül találták meg a csónakban, a hatóságoknak azt mondta, hogy édesanyja úszni ment, de nem tért vissza.

Naya Rivera és kisfia, Josey Hollis 2019 februárjában Forrás: AFP/2019 Getty Images/Gregg Deguire

Kamerákkal felszerelt vízalatti járművekkel, helikopterekkel, nyomkereső kutyákkal, búvárokkal is keresték a színésznőt. Mivel élve nem találták meg, a hétfői keresést már a holttest után indították,

a színésznő valószínűleg a vízbe fulladt.

Hétfőn jelentették be a hatóságok, hogy egy holttestet találtak a tóban, később egy sajtótájékoztatón Bill Ayub seriff megerősítette, hogy Naya Rivera holttestét találták meg. Nincsenek idegenkezűségre vagy öngyilkosságra utaló nyomok.