13 éves korában zaklatták Iszak Esztert

Iszak Eszter
Vágólapra másolva!
"Engem is bántottak, amikor általános iskolából a középbe kerültem. 13 évesen egy országos telefonkampányt vállaltam el, rajta voltam az óriásplakátokon, buszokon, tévében. Ez a nagyvárosban nem lett volna olyan nagy szó, de ahonnan én jöttem, egy 50 ezer fős kistelepülésről, nyilván az volt - valllotta be Iszak Eszter műsorvezető, akit osztálytársai bántottak a külseje miatt.
Vágólapra másolva!

Forrás: Iszak Eszter/Instagram

"Az iskolában sokszor csúfoltak például Westel-Eszternek. Nem értettem, miért piszkálnak. De nem ez volt az egyetlen,

Mindig csúfoltak valakit valamiért, és ez már akkor sem tetszett. Éppen ezért mindig kiálltam azokért, akiket ilyesfajta sérelem ért" - idézi a Bors a modellt, aki szíve szerint pénzbírságot szabna ki azokra, akik sértő megjegyzéseket tesznek másokra.

Nem lehet az, hogy az internetes zaklatásnak ne legyen következményei, miközben megnyomorítják a lelket. Külföldön, és valószínűleg Magyarországon is volt már példa arra, hogy egy-egy fiatalt az öngyilkosságba kergettek, mert nem bírták a nyomást. Szerintem a zaklatás ezen formáját is szankcionálni kéne, mondjuk pénzbüntetéssel. Az nem normális dolog, hogy bárkire bármit mondhatunk!" - tette hozzá.