Meglepő, mely sorozat vezeti a nézettséget az HBO Gón

Kvíz, HBO
Vágólapra másolva!
Július 11-től látható az HBO GO-n és az HBO-n az Oscar-díjra jelölt Stephen Frears (Egy házasság helyzete, Egy nagyon angolos botrány, A legharsányabb hang) rendezésében készült KVÍZ című minisorozat, amely egy hét alatt nagy népszerűségre tett szert.
Vágólapra másolva!

Nemcsak a legnézettebb tartalom lett az HBO online videótárában, megelőzve olyan blockbuster filmeket, mint a Terminátor: Sötét végzet vagy a Jégvarázs 2., hanem első helyre ugrott a visszatérő nézők listáján is. Míg előbbi azt jelzi, hogy az újonnan érkező regisztrálók a belépés után rögtön ezzel a sorozattal indítják tartalomfogyasztásukat, addig utóbbi azt mutatja, hogy akik korábban használták, de lemondták előfizetésüket, most ezen sorozat miatt újra regisztráltak az HBO GO-n - közölte a médiavállalat.

HBO

A háromrészes minisorozat valós történeten alapul, azt mutatja meg, hogyan nyerte meg csalással Charles Ingram a Legyen Ön is milliomos! vetélkedő angol változatának fődíját. Ingram egymillió fontot nyert a 2001. szeptember 9-10-i adásában. A felvételek visszanézése azonban megerősítette a stábtagok gyanúját, miszerint a játékosnak a felesége, Diana köhögéssel jelezte a helyes válaszokat. A csalás hatalmas botrányt váltott ki, az ügy bíróság elé került, és bevonult a televíziózás történetébe.