Jennifer Lopez elárulta, honnan jött a beceneve

Jennifer Lopez bikiniben
Vágólapra másolva!
Nem a rajongóktól kapta a J. Lo nevet.
Vágólapra másolva!

Tavaly még arról lehetett olvasni a Chicago Tribune oldalán, hogy a J. Lo név a rajongóktól jött, de ez nem igaz, most az énekesnő-színésznő azt állította, hogy egy Heavy D nevű rapper volt a névadó. „Bejött a stúdióba, amikor én az elő nagylemezemen dolgoztam, ő hívott mindig Jenny Lónak" – emlékezett.

Dwight Arrington Myers ismertebb nevén Heavy D jamaicai születésű amerikai rapper, zenész, producer, énekes, zenész, színész volt, egykori vezetője a Heavy D & The Boyz formációnak. A csapat a legnagyobb sikereket a 90-es években érte el, a rapper 2011-ben meghalt.

Forrás: Instagram/Jennifer Lopez

Az énekesnő amúgy mostanában az ingatlanpiacon is aktív, vőlegényével, Alex Rodriguezzel 1,4 millió dollárt, nagyjából 420 millió forintot költöttek legújabb házukra, amely Los Angelesben, az Encino nevű városrészben található. Valószínű, hogy a pár vendégháznak vagy afféle búvóhelynek vehette a házat, az egész, hatfős családnak ugyanis kicsi lenne – tekintve, hogy kétszáz négyzetméternél alig nagyobb, csak három hálószoba van benne.