Holdampf Linda napi tévéműsort vezet

Holdampf Linda
Vágólapra másolva!
A Life TV-vel szerződött a stylistként ismert tévés.
Vágólapra másolva!

Hamarosan a Life TV-n lesz látható Holdampf Linda. „Új tévéműsor, nekem is új feladat lesz. Nem klasszikus műsorvezetői szerepben, stylistként már sokszor voltam képernyőn, de most nem erről van szó. A mostani igazi műsorvezetői munka. Sokat leszek képernyőn, persze többedmagammal. Szép kihívás" – válaszolta titokzatosan az Origo megkeresésére.

Holdampf Linda Instagram, Holdampf Linda

Mint megtudtuk, a divat is téma lesz, de nem kizárólag, sok minden más is szóba kerül majd. Pár nap múlva elkezdődnek a felvételek, ezeket sok megbeszélés előzi meg.

„Kérdeztem, hogy kell-e menni beszédtanárhoz, coach-hoz, de az felelték a csatornánál, hogy így vagyok jó, ahogy vagyok, ha pedig probléma van, akkor úgyis szólnak és megbeszéljük. A táplálkozásra persze figyelek,

látok, hallok, tanulok. Sokat dolgoztam már tévében, figyeltem, ki milyen ritmusban, hogyan teszi a dolgát a stúdióban" – árulta el.

Hogy mi a műsor címe, mikor lesz a premier, mi a formátum, azt nem árulhatta el, de beszélgetős műsorra számíthatnak a nézők, persze vendégekkel. „Jó és friss csapat van a Life TV-nél, nagyon szeretem őket, sok más helyen már dolgoztam velük. Partner mindenki, az a fontos, hogy komfortos legyen a műsor, érdekesek legyenek a beszélgetések."