Gulyás László elmondta, mely pillanat volt nagyon fontos karrierje során

Gulyás László
Vágólapra másolva!
Augusztus 1-jén ünnepli 70. születésnapját Gulyás László, a közmédia meghatározó arca és hangja.
Vágólapra másolva!

Tíz éven át volt az MTI sportszerkesztőségének oszlopos tagja, majd a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként közel harminc éven keresztül számos felejthetetlen olimpiai és világbajnoki sikerről tudósított. 2012 óta a Magyar Rádióban hallható főképp.

Gulyás László Forrás: MTVA

Eredetileg régésznek készült, ennek nyomai fellelhetők a mai napig futó Múlt és Jelen című műsorában, amely az évek során az M4 Sport értékmentő magazinjává vált. A több mint 50 éve a pályán lévő sportújságíró úgy érzi, korábbi terheit letette, élete teljes, büszke családjára, féléves unokájára, aki új célt adott az életének.

Karrierjében az egyik legfontosabb pillanat 2007-ben volt, amikor elküldték a tévétől. "Mégis annak köszönhetem, hogy mind a mai napig itt vagyok, mert három nap után úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom a történtekkel és elkezdtem tanítani. A gazdasági válság után a Sport1-nél dolgoztam, akkor határoztam el, hogy

Sikerült. 60 évesen kerültem vissza, azóta pedig csak kapkodom a fejem, hogy ez még mindig velem történik. Ez az elhatározás, az akarat és a konokság az, ami én vagyok. Makacsság, hiúság jellemez, minden rossz tulajdonsággal fölvérteztem akkor magam, hogy ne engedjem közel az embereket. De ez mind kellett ahhoz, hogy ma így tekinthessek vissza az elmúlt 50 évre" - mesélte. A teljes interjút a hirado.hu-n tolvashatja.