Tinédzser fejvadászok, Szerelem a korona idején és a legújabb Star Trek

2
TEENAGE BOUNTY HUNTERS (L to R) ANJELICA BETTE FELLINI as BLAIR WESLEY and MADDIE PHILLIPS as STERLING WESLEY in episode 102 of TEENAGE BOUNTY HUNTERS Cr. Courtesy of Netflix © 2020
Vágólapra másolva!
A világjárvány miatt sok sorozat forgatása egy időre leállt, pár tervezett bemutató elmaradt – ennek ellenére több ígéretes produkció érkezik augusztusban is. Jön a Star Trek-franchise legújabb darabja, valamint a Szerelem a korona idején, miközben például H. P. Lovecraft világában is elmerülhetünk, netán tinédzser fejvadászokkal kalandozhatunk. Íme, nyolc izgalmas új széria erre a hónapra.
Vágólapra másolva!

Star Trek: Lower Decks

Bemutató: augusztus 6., CBS All Access. A Star Trek-franchise legújabb darabja egy animációs komédia, amely főként a háttérben dolgozó, alacsonyabb rangú munkatársakat mutatja be a USS Cerritos fedélzetén. Az alkotó a Rick és Morty-ért Emmy-díjat nyert Mike McMahan, a karaktereknek pedig olyan színészek kölcsönzik a hangjukat, mint Tawny Newsome, Jack Quaid, Noël Wells vagy épp a Sliders egykori sztárja, Jerry O'Connell.

Mapleworth Murders

Bemutató: augusztus 10., Quibi. Rövid epizódokból álló, kifejezetten okostelefonra gyártott paródiasorozat, amelyben a Saturday Night Live társulatából többen megjelennek, például Tina Fey, Maya Rudolph, Fred Armisen is feltűnik – ami nem is csoda, hisz a producerek között az SNL alkotói, Lorne Michaels és Seth Meyers is ott vannak. A főszereplő egyébként Paula Pell, aki krimiszerzőként old meg gyilkosságokat a kisvárosban, ahol lakik.

Ted Lasso

Bemutató: augusztus 14., Apple TV+. A címbeli karaktert Jason Sudeikis játssza, a Dokik kétszeres Emmy-jelölt atyjával, Bill Lawrence-szel együtt ő az ötletgazdája is a vígjátéksorozatnak. Ted Lasso figurája – szintén Sudeikis alakításában – már egy korábbi reklámsorozatban megjelent: egy amerikaifoci-edzőről van szó, akire a mostani szériában egy angol futballcsapatot bíznak rá, holott az európai sportágban semmi gyakorlata nincs.

Teenage Bounty Hunters

Bemutató: augusztus 14., Netflix. A produkció magyar címe Tinédzser fejvadászok, és a történet pontosan erről szól: egy kamasz ikerpárról, akik egy jóval idősebb, tapasztalt fejvadásztól ellesik a szakma fortélyait, és maguk is üldözőbe veszik a szökött bűnözőket – miközben a tinik szokásos problémáival is meg kell küzdeniük. Az ikreket Maddie Phillips és Anjelica Bette Fellini játsszák, executive producerként pedig a Narancs az új fekete alkotója, Jenji Kohan is közreműködik a projektben.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon is ajánlunk négy sorozatot!