Több stábtag panaszkodott a megalázó munkakörülményekre a The Ellen DeGeneres Show-nál: a műsorvezető most nyilvánosan kért tőlük bocsánatot, egy producerét pedig ki is rúgta. 

Mint arról korábban írtunk, belső vizsgálat zajlott a The Ellen DeGeneres Show-nál, miután a népszerű talkshow-ra több stábtag panaszkodott, agresszív környezetről, kirekesztő megjegyzésekről, zaklatásról számoltak be.

Ellen DeGeneres most nyilvánosan bocsánatot kért az alkalmazottaitól: egy közleményben azt írta, hogy sok mindenről nem tudott, ami a stábjában zajlik, de mivel a show az ő nevét viseli, vállal minden felelősséget a történtekért.

Ellen DeGeneres a show-jábanForrás: Warner Bros.

Azt is elmondta, hogy tizenhét évvel ezelőtt határozott irányelvekkel vágtak neki a műsorkészítésnek, amiknek betartását egy ideig ő maga felügyelte – a produkció azonban azóta jócskán kinőtte magát, már nem tud mindent egyedül kézben tartani.

DeGeneres megígérte, hogy a jövőben megpróbál változtatni a munkakörülményeken, ennek érdekében három vezető producere közül az egyiket, Ed Glavint már ki is rúgta, miután rá különösen sokan panaszkodtak.