A Sztárban Sztár zsűritagja humorba csomagolja a kritikát

Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
Augusztus 30-án, vasárnap a Tények után, új évaddal jön az ország legnagyobb házibulija, a Sztárban Sztár. A zsűriben újra ott lesz Papp Szabi is, aki már harmadszor lesz a TV2 show-jának ítésze.
Vágólapra másolva!

Az ítészek között ezúttal Köllő Babett mellett Bereczki Zoltán, Kökény Attila és Papp Szabi foglal majd helyet. "Korábban alaposan felmértek minket: megnézték, miként tudunk reagálni egymás poénjaira, mennyire működünk együtt, úgyhogy én azt érzem, ismét egy szórakoztató műsornak lehetünk részesei" - mondta el a Supernem együttes énekese, aki szerint rögtön megvolt köztük a kémia.

Forrás: Andras Deak

"Az ötödik évad óta biztos zsűritag vagyok a Sztárban Sztárban. Nagyon jólesik a felkérés, és bízom benne, hogy elégedettek is velem. Ha találgatnom kell, hogy miért esett rám újra a választás, akkor a humoromra tippelek. Zenészként és a magánéletben is szeretem az élet humorosabb oldalát megfogni, és ha kritikát fogalmazok meg, azt is úgy csomagolom be, hogy inkább nevessünk rajta, mint, hogy szomorkodjunk" - mesélte a Borsnak.