Az egyik feladat közben csúnyán megsérült Kandász Andrea.

A sztároknak párban kellett dolgozniuk, és mindössze 15 perc állt a rendelkezésükre, hogy két és fél kiló krumplit megpucoljanak és legyaluljanak. Kandász Andi Cseke Katinkával dolgozott együtt, mikor belenyúlt a pengébe. Bár először úgy tűnt, nincs nagy baj, később kiderült, hogy orvosra van szüksége, ugyanis több helyen megvágta magát. 

Forrás: Kandász Andrea/Instagram

"Ezúttal külső helyszínen forgattunk, ahol az volt a feladat, hogy adott időn belül minél több krumplit reszeljünk le párban. Nálunk otthon ezt a feladatot mindig Feri látja el, mert én biztos, hogy lereszelem az ujjamat. A helyzeten az sem segített, hogy Katinkával kerültem párba, aki szintén ezzel a problémával küzdött. Végül megpróbáltam a lehetetlent, és meg is lett az eredménye..." - mesélte a Ripostnak.

"Nem sokon múlt, hogy levágjam az ujjamat. De nem csak én jártam így, Biró Ica is megvágta a saját ujjpercét. Az én sérülésem viszont olyan súlyos volt, hogy az orvos úgy döntött, a helyszínen megkezdi az ellátást. Végül kiderült, hogy ez nem lesz elég, így mentővel elvittek minket az ügyeletre, ahol összevarrták az ujjunkat. Az is szóba került, hogy akár a versenyt sem tudjuk folytatni" - árulta el.