Erőszakkal vádolja egy nő Kulcsár Edina férjét

Kulcsár Edina és Csuti
Vágólapra másolva!
Csuti rémisztő híreket kapott korábbi szomszédjaitól, miszerint egy nő erőszakkal vádolja - az esetről a Mokkában mesélt.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina férje arról számolt be a TV2 műsorában, hogy egykori szomszédja állítása szerint egy vérző nő rohangált az emeleten, és sikoltozva őt kereste. "Nem sokan nyitottak neki ajtót, de aki ajtót nyitott, annak elmondta a történetet" - mondta, hozzátéve, hogy mivel a lakók ismerik őt, nem hitték el, hogy ő bántotta volna.

Később egy másik volt szomszéd is megkereste Csutit, aki egy másik sztorival állt elő a nőről. "Neki már azt mondta, hogy a baráti társaságán belül beszélgettek rólunk, ő büszkén elmondta, hogy mi ismerjük egymást, mivel egy lépcsőházban lakunk, a társaság meg elmondta, hogy mi össze-vissza csaljuk egymást Edinával. Ő megvédett minket, hogy ez biztos nem igaz, és őt a barátai verték meg" - mesélte el a másik történetet, amit hallott.

Egyelőre várják a ház biztonsági kameráinak felvételét, hogy kiderüljön, mi történt pontosan. Csuti szerette volna megelőzni a pletykákat, ezért mesélte el ő maga a történetet. Mint a Mokkában elmondta, ő ebben az időpontban a feleségével volt az irodában, és egyelőre nem terveznek feljelentést tenni.