Nehéz szívvel válik el a lányától Kiszel Tünde

Hunyadi Donatella
Vágólapra másolva!
Hunyadi Donatella ősztől egyetemre jár majd, Szegedre költözik.
Vágólapra másolva!

Kiszel Tünde lánya ősztől Szegeden folytatja a tanulmányait, heti négy napot lesz távol, hétvégente pedig hazautazik majd Budapestre. Az anya-lányos párosnak nagyon jó, baráti a kapcsolata, így nem könnyű nekik az elválás, de sokat fognak majd beszélni telefonon, és rendszeresen találkoznak az iskolaév alatt is. Biztosan sírnak majd, mikor elválnak egymástól, de tudják, hogy ez az élet rendje - árulták el a TV2-n.

"Rengeteget fogunk telefonálni egymásnak, csetelni, a mai világban már nem szakadunk el úgy egymástól, mint régen. Valószínűleg sűrűn el fogok menni Szegedre. (...) Bízom Donatellában, hogy jól fogja magát érezni. Ettől függetlenül természetesen nagyon szoros az érzelmi kapcsolatunk, nagyon szeretjük egymást, és szerintem semmi gond nem lesz. Első a tanulás" - mondta Kiszel Tünde a Mokkában, aki a továbbiakban is sok közös programot szervez majd a lányával.

"Ha tehetem, mindig vele csinálok programokat, ugyanolyan barátnőm, mint a többiek. Nehéz lesz leválni, de ezt nem így fogom fel. Lemegyek pár napra, aztán jövök is haza'" - tette hozzá Donatella, aki az iskola mellett a modellkedést is folytatja, hétvégente tud majd fotózásokat vállalni.