Simon Cowell kórházba került egy biciklibaleset után

"America's Got Talent" Season 14 Live Show Red Carpet GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - SEPTEMBER 03: Simon Cowell attends "America's Got Talent" Season 14 Live Show Red Carpet at Dolby Theatre on September 03, 2019 in Hollywood, California. Rachel Luna/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Simon Cowellt öt órán keresztül műtötték, miután megsérült a háta egy balesetben.
Vágólapra másolva!

Simon Cowell, több tehetségkutató műsor (American Idol, The X Factor, Britain's Got Talent) producere és zsűritagja kórházba került, miután kipróbálta új elektromos biciklijét a malibui háza kertjében.

A People magazin arról ír, hogy ahogy elesett, egy fémcső a hátába fúródott, ötórás műtétre szorult. Az orvosok szerint elég csúnya a sebe, de még így is szerencséje volt.

Simon Cowell Forrás: AFP/2019 Getty Images/Rachel Luna

Cowell jelenleg a kórházban lábadozik, arról egyelőre nincs hír, hogy a sérülése miként érinti az America's Got Talent-et, amely épp a tizenötödik évad közepén tart.

Zaklatási ügybe keveredett Simon Cowellhttp://www.life.hu/eletmod/20200605-zaklatas-ugybe-keveredett-simon-cowell.htmlA tehetségkutatók király, Simon Cowell 27 kilót fogyott: ez a titkahttp://www.life.hu/eletmod/20200523-a-tehetsegkutatok-kiraly-simon-cowell-27-kilot-fogyott-ez-a-titka.htmlHatalmas botrány az amerikai X-Factorban: Sharon Osbourne keményen odaszólt Simon Cowellnekhttp://www.life.hu/hirek/20181002-hatalmas-botrany-az-amerikai-xfactorban-sharon-osbourne-kemenyen-odaszolt-simon-cowellnek.htmlSimon Cowell is nyilatkozott a szexuális zaklatásokról: ő is került kénylemetlen helyzetbehttp://www.life.hu/hirek/20171107-simon-cowell-is-nyilatkozott-a-szexualis-zaklatasokrol.htmlSimon Cowell arcába csupasz férfifeneket toltak - Fotó!http://www.life.hu/hirek/20170530-simon-cowell-arcaba-csupasz-feneket-toltak.html