Felkapott színésznő csatlakozott az új Star Wars-sorozathoz

2020 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities film industry FASHION
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - FEBRUARY 09: Adria Arjona attends the 2020 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 09, 2020 in Beverly Hills, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Adria Arjona is benne lesz egy új Star Wars-sorozatban, a Zsivány Egyes előzményében.
Vágólapra másolva!

A The Mandalorian sikeres, az Obi-Wan Kenobiról szóló széria nem teljesen a tervek szerint alakul, készül azonban egy harmadik élőszereplős Star Wars-sorozat is, amely a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet-ben látottak előzményéül szolgál.

Diego Luna a Zsivány Egyesben Forrás: Disney

A főszereplő már régóta megvan, hisz a sztori Cassian Andor figurája köré fog épülni, akit – akárcsak a Zsivány Egyes-ben – itt is Diego Luna játszik majd.

Adria Arjona Forrás: AFP/2020 Getty Images/Frazer Harrison

A projekthez frissen csatlakozott Adria Arjona, akit legutóbb a Six Underground – Hatan az alvilágból című akciófilmben láthattunk, de szerepelt például a True Detective második évadjában vagy a Good Omens-ben is.

Azt egyelőre nem közölték az alkotók, hogy a Star Wars-sorozatban milyen karaktert bíztak rá, annyit viszont lehet tudni, hogy Luna mellett Alan Tudyk, Stellan Skarsgård, Kyle Soller, Genevieve O'Reilly és Denise Gough is közreműködik még a projektben.