Sorozatszerepet kapott Gáspár Zsolti

Ázsia Expressz 2. Gáspár Zsolt
Vágólapra másolva!
Gáspár Zsolti szerepelt korábban az Édes Életben és az Ázsia Expresszben is, ősztől pedig a Jóban Rosszban néhány epizódjában láthatják a nézők.
Vágólapra másolva!

"Régi álmom vált valóra, amikor megkerestek, hogy szerepeljek a kedvenc sorozatomban. Igazából meg sem kérdeztem, hogy kit kell eljátszanom, azonnal igent mondtam a feladatra és lám, nem is bántam meg! Különösen annak örültem, hogy egy olyan színésszel szerepelhettem együtt, mint Mikó István, aki ráadásul az egyik rokonomat játszotta" - árulta el a Ripostnak.

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

"A karakterem gyakorlatilag én magam vagyok. A történet szerint leestem egy háztetőről és összevissza törtem magam, ezért vittek be a Csillagvirág Klinikára, ahol persze mindjárt jó hangulatot teremtettem. Jöttek hozzám látogatóba a rokonok és a barátok, így mindjárt lett a kórteremben nagy mulatozás és eszem-iszom, dínomdánom!" - mesélte, és hozzátette, hogy a nővéreknek is udvarolni fog. A sorozatszerep mellett egyéb tévés munkákat is válllalt, de ezekről egyelőre nem beszélhet. "Több felkérésre is igent mondtam mostanában. Hogy milyen műsorokban tűnök majd fel, arról még nem beszélhetek, de annyit mondhatok, hogy nagy durranás lesz" - tette hozzá.