Több csatorna is kódolatlanná válik a nyár végére

Smiling loving couple sitting on couch together and watching TV affectionate beautiful boyfriend casual comfort couch couple family girl girlfriend home husband indoor interior leisure lifestyle living love male man married people relationship relaxation
Vágólapra másolva!
A UPC Direct a Viasat World médiavállalat három csatornáját is dekódolja 2020. augusztus 14-31. között, így az adrenalinfüggők a Viasat Explore, a múlt kedvelői a Viasat History, a természetkedvelők pedig a Viasat Nature műsoraival – köztük számos premierrel – búcsúztathatják a nyarat.
Vágólapra másolva!

Augusztus utolsó két hetében három dokumentumcsatorna dekódolásával is kedvez nézőinek a UPC Direct. A Viasat World médiavállalathoz tartozó kalandorientált Viasat Explore, a történelmet 360 fokban bemutató Viasat History és a természeti világgal foglalkozó Viasat Nature ebben a hónapban 14. és 31. között minden előfizető számára korlátlanul áll rendelkezésre.

"A szórakoztató informálást előtérbe helyezve, ez alkalomból is több újdonsággal készülünk. A Viasat Explore-on például augusztus 15-én 20:10-től rajtol a világhírű sztárhorgász, Jeremy Wade új műsora, a Hatalmas folyók. Ennek egyik epizódjában a kalandor műsorvezető Magyarországra, a Dunához látogatott egy eltűnt hal után kutatva. Augusztus 20-án pedig 21:45-től indítjuk az Ausztrál aranyásók dokurealty 5. évadát, amelyet nagyon szeret a közönségünk" - árulta el Horváth Tamás, a vállalat magyarországi vezetője.

Forrás: Hatalmas folyók

A nyitott időszakban nem csak az adrenalinfüggők elégíthetik ki vágyaikat: a cukiságfaktor is beköltözik több mint 200.000 háztartásba a Viasat Nature A Yorkshire-i állatorvos című műsorának köszönhetően minden hétköznap 16:25-től. Vasárnaponként 14 órától pedig a Vad Kanada II. repíti el nézőit egy másik kontinensre, szebbnél szebb helyekre, különböző állatfajokat bemutatva.

A történelem kedvelőinek újdonság lehet a Viasat History augusztusi tematikája,

amely minden egyes nap 18 órától felfedi, hogy mi történt aznap a múltban – többek között érdekességek derülnek ki Churchillről, Rooseveltről, Anna Frankról, Kolombusz Kristófról, de mélyebb ismeretek szerezhetők a rózsák háborújáról, a Hirosimát ért atombomba-támadásról, Párizs felszabadításáról, illetve a harmadik keresztes hadjáratról is.

A Viasat Explore a 72-es, a Viasat History a 73-as, a Viasat Nature pedig a 75-ös programhelyen lesz elérhető a kódolatlan időszak alatt - áll a közleményben.