Papp Szabi: A műsor óta magabiztosabb vagyok

Papp Szabi
Vágólapra másolva!
Papp Szabi a feleségével szerepel majd a TV2 augusztus 24-én induló gasztro-realityjében, a Love Bistróban. A műsornak köszönhetően megtanult főzni, és leginkább akkor büszke, mikor a gyerekei megdicsérik a főztjét.
Vágólapra másolva!

"A műsor óta magabiztosabb vagyok otthon a konyhában. Már nemcsak bámészkodni járok a piacra, hanem célirányosan, recepttel. Mostanában előszeretettel mondom a családnak, hogy ma én főzök. Nincs annál jobb érzés, mint amikor a gyerekek megköszönik, hogy finom volt a vacsora, apa. Ezt eddig még életemben nem hallottam. Egy új élmény" - mesélte a Borsnak.

Forrás: TV2 Sajtószoba

"Tizenhat éve vagyunk együtt. Egy közös barátunknál találkoztunk január elsején. Beszélgettünk, kézen fogva hazamentünk, és azóta együtt élünk. Szerelem volt első látásra. Tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de így történt. Az idő minket igazolt" - mesélt kapcsolatuk elejéről a felesége. "Szerethető, őszinte ember. Sosem hazudik, kamuzik, nem ferdít el dolgokat. Így nincs rajta fogás. Zenész, mégsem vagyok rá féltékeny, éppen azért, ahogy viselkedik. Nem vagyunk tökéletesek, az őszinteség fontos. Nagyon jó apuka, mindent megtesz a gyerekeinkért" - részletezte.