Szakítás után egymással verseng a tévében Tóth Andi és Szabó Ádám

Sztárban Sztár sajtóesemény 2020 Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Mindketten a Sztárban sztár idei versenyzői – külön érdekesség, hogy amikor igent mondtak a TV2-nek, még egy párt alkottak.
Vágólapra másolva!

Szakítás után egymással verseng a tévében Tóth Andi és Szabó Ádám, de igyekeznek félretenni a korábbi, mély érzelmeket. „Nagyon régóta vagyok Sztárban sztár-rajongó, azonnal igent mondtam. Óriási kihívás előtt vagyok, nagy kaland lesz. A hangomban bízok, de táncolni is kell, nő bőrébe bújni, attól nagyon félek. Hihetetlen, hogyan tudnak emberek hétről hétre megújulni, az egész kiszámíthatatlan" – elmélkedett Szabó Ádám.

Sztárban Sztár Fotó: Polyák Attila - Origo

„Vastag Csabi régi cimborám, és ott van Andi, akivel sajnos már nem vagyunk együtt... izgalmas lesz vele versenyezni, ez egy másik szituáció lesz. Profi módon kezeljük majd, nem fogunk szemétkedni egymással. Ő egy igazán jó énekes, egyedülálló tehetsége van" – dicsérte volt párját.

Tóth Andi Fotó: Polyák Attila - Origo

Tóth Andi a TV2 sajtóeseményén elárulta, hogy még együtt voltak, amikor megkeresték őket. „Végre, ezt nekem találták ki! Örültem nagyon, a társaság felét ismerem. Ádám is szerepelni fog, éretten fogjuk kezelni a helyzetet. Én a zsűritől félek egy kicsit" – mondta. Bővebben a videóban: