Intim helyeken simogatták kislányként a színésznőt, nagyanyja látta, nem tett semmit

2nd Annual Bloom Summit GettyImageRank2 arts culture and entertainment
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JUNE 01: Melody Thomas Scott attends the 2nd Annual Bloom Summit at The Beverly Hilton Hotel on June 01, 2019 in Beverly Hills, California. Jon Kopaloff/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Nyughatatlan fiatalok színésznője, Melody Thomas Scott megrázó dolgokról írt friss önéletrajzában, többek között azt is elárulta, hogy szexuálisan bántalmazták gyerekkorában.
Vágólapra másolva!

A Nyughatatlan fiatalok című szappanopera sztárja, az eddig nagyjából 2700 epizódban látott Melody Thomas Scott nemrég adta ki önéletrajzi könyvét, az Always Young & Restless: My Life on and Off off America's #1 Daytime Drama-t, amelyben nemcsak a karrierjéről, de gyerekkori traumájáról is írt.

Melody Thomas Scott Forrás: AFP/2019 Getty Images/Jon Kopaloff

A színésznőt 1964-ben, nyolcévesen láthattuk először Alfred Hitchcock klasszikusában, a Marnie-ban, de már négyévesen bekerült a Hollywood Children's Theater nevű gyerekszínházi társulatba – amelynek alapítója, Cosmo Morgan azonban hamar elkezdte molesztálni.

A társulat tagjainak ugyanis Morgan apartmanjában is kellett magánórákat venniük, ami nála részben abból állt, hogy a "mester" az ölébe vette, és intim helyen simogatta.

Scott a könyvben arról is beszámolt, hogy a nagyanyja végig a helyiségben tartózkodott, tőlük körülbelül másfél méterre ült, de nem tett semmit.