Meztelenül úszkál a visszavonuló színész

Jim Belushi a kannabiszfarmján
Vágólapra másolva!
Jim Belushi mostanában egyre kevesebbet forgat, és egyre többet foglalkozik legális kannabiszfarmjával – amiről dokumentumsorozat is indult.
Vágólapra másolva!

A Discovery amerikai adásán augusztus 19-én indult a Growing Belushi című sorozat, amely Jim Belushi kannabiszfarmját, az ott zajló munkát mutatja be.

Oregon államban legális a marihuánafogyasztás, a színész gazdasága is teljesen törvényesen működik, a Discovery azonban így is érdeklődött iránta, hisz Belushi jóformán fel is hagyott miatta a filmezéssel.

Jim Belushi a farmon Forrás: Discovery

A farmmal gyökeresen megváltozott az élete, ma már nem elegáns éttermekben tárgyal ügynökökkel, hanem élvezi a vidéki életet – például a folyóban úszkál meztelenül, amiről a TMZ mutatott is egy exkluzív klipet.

Belushi a nyolcvanas, kilencvenes években volt a csúcson – akkor játszott például a Vörös zsaru-ban, a Kutyám, Jerry Lee-ben, a Huncutká-ban –, majd a kétezres években a Jim szerint a világ című vígjátéksorozatot készítette. Legutóbb 2017-ben láthattuk komolyabb szerepekben a Twin Peaks-ben, illetve Woody Allen filmjében, a Wonder Wheel: Az óriáskerék-ben.