Nyár végétől megújult csapattal látható a közkedvelt SzerencseSzombat című műsor, így Harsányi Levente és Lola mellett a második gyermeke születése után visszatérő Mák Kata, valamint Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie felel majd a felhőtlen hangulatért. Az év elején megújult 50 perces lottóshow jelentősen növelni tudta nézettségét, ezzel biztosítva állandó helyét a top három szombat esti legnézettebb televíziós műsor között - tudatta az MTVA.

Lola idén áprilisban csatlakozott a SzerencseSzombat gárdájához, akkor még mint beugró, augusztus végétől azonban a fiatal énekes-műsorvezető már állandó helyet kap hazánk legnépszerűbb lottóshowjának csapatában Harsányi Levente és a visszatérő Mák Kata mellett. A megszokott arcokhoz újabb tapasztalt műsorvezető csatlakozik, hiszen augusztus 22-től A Dal című műsorból is ismert énekessel, Fehérvári Gábor Alfréddal, azaz Freddie-vel egészül ki a stáb. Augusztus 23-tól pedig érdemes figyelemmel kísérni a Hatoslottó sorsolását is, hiszen a nyerőszámokat ezentúl Király-Virág Anita és Czeisz Juliette mellett Galán Géza és Pártos Viktor húzza majd.

Forrás: www.kondellamisi.hu

„Megtiszteltetés számomra, hogy immár a SzerencseSzombat házigazdájaként is üdvözölhetem a Duna Televízió nézőit, akik láthattak már többek között A Dal-ban, illetve a közmédia délelőtti magazinjában a Család-barátban is. Örömömre szolgál, hogy a csapat tagja lehetek, és miután minden kihívást nagyon szeretek, izgatottan várom a kezdést. A műsor mára több százezer néző szombat esti szórakozásának részévé vált, sokan közülük minden héten követik a sorsolásokat – így műsorvezető társaimmal szinte beköltözünk az otthonaikba" – mondta Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie.

„Csupán néhány hónapig voltam távol a műsortól, de nagyon boldog vagyok, hogy újra csatlakozhattam a csapathoz, hiányoztak a többiek. Izgatottan várom az új műsorvezetőkkel való közös munkát, de biztos vagyok abban, hogy gyorsan megtaláljuk a közös hangot, hiszen Lolát és Freddiet is hosszú ideje ismerem" - nyilatkozta Mák Kata.

Forrás: www.kondellamisi.hu

A SzerencseSzombat mind a fiatal, mind az idősebb korosztály körében nagy népszerűségnek örvend. A műsor januári megújulása óta az átlagos nézettség 20%-kal* meghaladta a 2019-es adatokat, az 50 év feletti tévénézők számára pedig továbbra is rendre az Ötöslottó számhúzás az egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó műsorrész szombat este az összes elérhető televíziós műsort figyelembe véve. A SzerencseSzombat részeként zajló Luxor sorsolásának nézettsége is szinte megduplázódott, amelyhez nagyban hozzájárul a show új elemeként bevezetett beszélgetős blokk. Az adatok azt mutatják, hogy a tavalyi év azonos időszakaihoz viszonyítva nem egyszer 80-110%-kal több néző követi figyelemmel a játék sorsolását.

Az új csapattagok érkezése egyben azt is jelenti, hogy több éves műsorvezetést követően búcsúzik három jelenlegi házigazda: Kiss Orsolya, Kovács Áron és Marczali László. A műsor készítői ezúton is szeretnék megköszönni nekik az elmúlt évek során nyújtott magas színvonalú közös munkát - áll az MTVA közleményében.