Romlott ikerpárként tér vissza a magyar származású színésznő

Így néz ki egy hónappal a szülés után Rachel Weisz
British-born US actor Rachel Weisz poses upon arrival for the UK premiere of the film "The Favourite" during the BFI London Film Festival in London on October 18, 2018. (Photo by Anthony HARVEY / AFP)
Vágólapra másolva!
Rachel Weisz jó huszonöt év után tér vissza a képernyőre, ő lesz a főszereplője a Két test, egy lélek sorozatváltozatának.
Vágólapra másolva!

Az elszánt diplomatá-ért Oscar-díjjal jutalmazott, magyar származású Rachel Weisz adta az ötletet az Amazon készülő sorozatához, a Dead Ringers-hez, amelynek kettős főszerepében is láthatjuk majd.

Rachel Weisz Forrás: AFP/Anthony Harvey

A szériához David Cronenberg azonos című filmje, az 1988-as Két test, egy lélek szolgál alapul, itt is egy romlott ikerpárt ismerhetünk meg, akik a drogokon és a szeretőiken éppúgy osztoznak – csak amíg őket eredetileg Jeremy Irons játszotta, addig most női szemszögből láthatunk egy hasonló történetet.

Két test, egy lélek: két Jeremy Irons között Geneviéve Bujold Forrás: Collection Christophel via AFP/© Mantle Clinic II/Mantle Clinic Ii

Rachel Weisz nagyjából huszonöt éve, a karrierje elején vállalt utoljára tévés munkát, az 1996-os Lopott szépség-től kezdve már csak filmekben láthattuk.

A színésznő apja egyébként Weisz György mérnök és feltaláló volt, akit a nácik elől menekülve még gyerekként, 1938-ban vitt el a családja Magyarországról.

Hollywood magyar származású színésznőiről itt talál egy galériát.