Új műsoron dolgozik a lábadozó Sas József

Sas József
Budapest, 2010. november 3. Sas József játszik a TárSASjáték című zenés, közéleti kabaréban, amelyet november 5-én mutatnak be a Kabaré 24 - Mikroszkóp Színpadon, Sas József rendezésében. MTI Fotó: Földi Imre
Vágólapra másolva!
A tavalyi agyvérzése után otthon lábadozó Sas Józsefről nem sok hír érkezett mostanában, régi barátja, Baranyi László szerint azonban új műsoron gondolkodik.
Vágólapra másolva!

Sas József tavaly esett át agyvérzésen, pár hónap kórházi kezelés után pedig otthonában kezdett el gyógyulni, de a világjárvány miatt nem tudják látogatni a barátai – így egy ideje nem is érkezett róla semmi hír.

Sas József Forrás: MTI/Földi Imre

Most a Família Kft.-ből ismert Baranyi László beszélt vele és a feleségével telefonon, utóbbi azt mondta, "hagyni kell Jóskát, mert a saját világában van". Baranyi kérdésére megmagyarázta, hogy ez mit jelent: "Fizikálisan nincs sok változás, Jóska leginkább csak fekszik, nézi a tévét és hol jobb, hol rosszabb kedélyállapotban van, a gondolataiba merül" – idézte a Blikk.

Baranyi László Forrás: József Attila Színház

Baranyi azt is elárulta a lapnak, hogy magától Sas Józseftől mit tudott meg: "A néhány perces beszélgetésünk során elárulta, hogy folyton egy új kabaré jár a fejében, azon dolgozik, azon gondolkodik, hogy megint elszórakoztassa a közönséget."