A TV2 népszerű sorozata, a Mintaapák augusztus 24-től vadonatúj részekkel és megújult szereplőgárdával érkezik a képernyőre. A nézőkhöz hasonlóan a színészek is izgatottan várják a ma estét, Kamarás Iván, Száraz Dénes, Földes Eszter és Kuna Kata is üzentek a közösségi oldalaikon.

A sorozatban Szalay Gézát megformáló Kamarás Iván már a forgatások során is többször megmutatta, hogy készül a Mintaapák, a második széria indulásának napján pedig egy törpemalaccal pózol az Instagramon. "Malacom van. Ma este 19.45-kor találkozunk a képernyőn!" - írta.

Földes Eszter is közzétette, hogy végre elstartol a sorozat, a képek mellett így írt: "Nagyon vártuk! Nagyon szeretjük csinálni, reméljük, nektek is ugyanolyan örömet okoz, mint nekünk!"

Száraz Dénes, vagyis a Mintaapák sármos állatorvosa most debütál a TV2 sorozatában, ő a tévés családjával, Vághy Viviennel és Szávai Viktóriával szelfizett - a színésznő viszi tovább Linda, az óvónő karakterét a folytatásban. 

 "Ééés... Ennyire vártuk már a mai napot!" - fűzte képe mellé Kuna Kata, aki új partnerrel, Makranczi Zalánnal forgatott az elmúlt hetekben.