Összeveszett a forgatáson Cinthya Dictator és párja

Love Bistro
Vágólapra másolva!
Már rögtön az első versenynap próbára tette a Love Bistro a versenyzőit: Cinthya Dictator és Molnár Tamás veszekedéssel indít a konyhában.
Vágólapra másolva!

Hétfő este startol a TV2 formabontó gasztro-realityje, a Love Bistro, amelyben többek között Cinthya Dictator és Molnár Tamás is fakanalat ragad.A műsorban összesen 18 sztárpár méri össze a tudását, és már rögtön az első héten igazán erős mezőny állt össze. Tamásék mellett Eke Angéla és Budavári Balázs, Tücsi és Sofron István, Papp Szabi és Eszter, Polgár Tünde és Polgár Árpád, illetve Valkó Eszter és Radócz Péter bizonyíthat a konyhapult mögött az első elődöntő héten.

Forrás: TV2 Sajtószoba

A műsor nem lesz konfliktusoktól mentes, Cinthya Dictator erről mesélt a Ripostnak. "Alapvetően Tomival nagyon harmonikus a kapcsolatunk, viszont a konyhában elszabadul a pokol.

Otthon a konyha az én területem, de bevallom, a forgatások óta nem főzök, inkább étterembe megyünk vagy rendelünk valamit."

Forrás: TV2 Sajtószoba

"Mindketten sokat készültünk, és a veszekedések mellett segítettük is egymást. Nekem hatalmas biztonságérzetet adott, hogy Tomi mellettem volt, hiába vagyok rutinosabb a konyhában. Én például a recepteket képtelen vagyok megjegyezni, viszont Tomi szivacsként szívja magába az információkat. Kiegészítettük egymást, szerintem a mi erősségünk ebben rejlett" - tette hozzá.