Egyik halszagú, a másik taknyos: ők csókolnak a legrosszabbul Hollywoodban

Premiere Of Amazon Studios' "Homecoming" - Arrivals GettyImageRank3 los angeles
LOS ANGELES, CA - OCTOBER 24: Julia Roberts attends the premiere of Amazon Studios' 'Homecoming' at Regency Bruin Theatre on October 24, 2018 in Los Angeles, California. Rich Fury/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A világjárvány miatt mostanában aligha fognak emlékezetes csókjeleneteket forgatni, korábban azonban írtunk már arról, hogy a hollywoodi sztárok mely partnerükkel élvezték a legjobban a csókolózást. Egy forró pillanatot persze nem mindig könnyű eljátszani, egy mégoly vonzó hírességgel is lehet kellemetlen a felvétel: van, akinek folyton halszagú a lehelete, más megfázva megy forgatni, de olyan is akad, akinek egyszerűen rossz a technikája. Lássuk, mit meséltek a sztárokról nem túl lelkes kollégáik!
Vágólapra másolva!

Jennifer Lawrence

Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress

A színésznőt az MTV filmes díjára háromszor jelölték a legjobb csók kategóriájában, a Napos oldal egyik jelenetéért pedig meg is kapta az elismerést. Ottani partnere, Bradley Cooper nem is panaszkodott, Az éhezők viadala-beli kollégái, Liam Hemsworth és Josh Hutcherson viszont nem mondtak sok jót Lawrence-ről: előbbi azt sérelmezte, hogy a színésznő állandóan tonhalat vagy fokhagymát – mindenképp valami rossz szagú ételt – evett a csókjuk előtt, utóbbi pedig arról mesélt, hogy egy csóknál abból is kapott, ami a partnere orrából folyt.

Robert Pattinson

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jamie Mccarthy

Az Alkonyat-filmek idején nem egy stábtag panaszkodott arról, hogy Pattinson mennyire ápolatlan, és aztán ő maga is elismerte, hogy például a hajmosással nemigen szokott vesződni. Gondolhatnánk, hogy a fogmosást is hasonlóképp hanyagolja, Reese Witherspoonnak mégsem emiatt volt gusztustalan élmény, amikor a színésszel kellett csókolóznia a Vizet az elefántnak című filmben. A színésznő arról számolt be, hogy életében nem látott még embert annyira megfázva, mint a kollégáját a forgatás idején – nemcsak gusztustalan volt, de valószínűleg fertőző is.

Julia Roberts

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Rich Fury

A színésznő híres a ragyogó mosolyáról, csókolózni azonban nem olyan egyszerű vele, mivel ahhoz túl nagy a szája – legalábbis Hugh Grant szerint, akinek a Sztárom a párom forgatásán gyűlt meg a baja partnernője anatómiai adottságaival. A színész csak a film után tizenöt évvel összegezte a tapasztalatait, de aztán több műsorban elsütötte a viccet, miszerint még a visszhangot is hallotta Roberts szájában, amikor a szerepük szerint egymásnak estek.

James Franco

Forrás: AFP/RIA Novosti/Ekaterina Chesnokova

A Spring Breakers – Csajok szabadon című filmben egy kisstílű dílert játszott, nem épp a legvonzóbb formáját hozta – így talán nem is lehet csodálkozni azon, hogy Vanessa Hudgens egy merész hármas jelenetben szívesebben csókolózott a kolléganőjével, Ashley Bensonnal, mint vele. Francónak amúgy sem a technikája, sem a lehelete nem a legjobb, legalábbis egy másik kolléganője, Zoey Deutch is így nyilatkozott a Miért pont ő? forgatása után.

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!