Robotok, dinoszauruszok, szadista főnővér: nyolc új sorozat szeptemberre

Raised by Wolves, A farkas gyermekei
Vágólapra másolva!
Szeptemberben hagyományosan rengeteg új tévésorozat érkezik a képernyőre, idén azonban a világjárvány miatt sok produkció forgatása leállt, számos tervezett bemutató elmaradt. Így is érkeznek azért ígéretes szériák, Ridley Scott sci-fijét, a Száll a kakukk fészkére előzményét, a Jurassic World folytatását, Hilary Swank, Kim Cattrall vagy John Cusack új projektjeit például kár lenne kihagyni. Íme, nyolc izgalmas, új széria erre a hónapra.
Vágólapra másolva!

A farkas gyermekei

Bemutató: szeptember 3., HBO Max, másnap érkezik itthon az HBO GO-ra is. A négyszeres Oscar-jelölt Ridley Scott új sci-fije látványosnak és akciódúsnak ígérkezik, egy olyan jövőben játszódik, ahol az emberiség kezdi gyarmatosítani a világűrt. Egy rejtélyes bolygón két android – Anya és Apa – nevel emberi gyerekeket, a növekvő kolóniát azonban széteséssel fenyegeti egy komoly vallási konfliktus.

Away

Bemutató: szeptember 4., Netflix. A fiúk nem sírnak és a Millió dolláros bébi Oscar-díjas színésznője, Hilary Swank ezúttal egy űrhajóst játszik, akit kineveznek egy nemzetközi űrállomás élére, ezért három évig távol kell lennie a Földtől – azzal együtt pedig a férjétől és a lányától. Az alkotó Andrew Hinderaker, akinek ez lesz az első saját sorozata, korábban például a Londoni rémtörténetek-en dolgozott íróként.

A harmadik nap

Bemutató: szeptember 14., HBO, másnaptól látható itthon is. A misztikus dráma egy szigeten játszódik a brit partok mellett, a főszereplői Jude Law és Naomi Harris. Egy hatrészes minisorozatról van szó, amely két háromrészes etapból áll: Law karaktere a Nyár című fejezetben ismerkedik a hagyományaikat védő helyiekkel, a Tél-ben pedig érkezik egy erős akaratú nő is, aki számos konfliktust idéz elő.

Akik mi vagyunk

Bemutató: szeptember 14., HBO, másnaptól látható itthon is. Az Oscar-jelölt Luca Guadagnino (Szólíts a neveden) sorozatában két amerikai tinédzsert ismerhetünk meg, akik különös világban, egy olaszországi amerikai katonai támaszponton élnek, ott próbálnak meg felnőtté válni. A főszerepeket Jack Dylan Grazer és Jordan Kristine Seamon játsszák, de feltűnik például Chloë Sevigny, Alice Braga és Kid Cudi is.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon is ajánlunk négy sorozatot!