Győzelemmel kezdett a TV2 saját gyártású napi fikciós sorozata a Mintaapák, amely hétfőn a 2. évaddal tért vissza a képernyőre. A megújult szereplőgárdával érkező széria hétfőn és kedden is megnyerte az idősávját, az első rész 14,5 százalékos, a második 13,9 százalékos közönségarányt ért el a 18-59 évesek körében. A tavaly novemberben debütált sorozat ma este 100. epizódjához érkezik.

Sikeresen indult A Mintaapák új évada, amely hétfőtől Kamarás Iván, Mészáros Béla, Száraz Dénes és Makranczi Zalán főszereplésével látható, akik mellett Linda szerepében Szávai Viktóriával, illetve Máté szerepében Grasso Marcóval is most találkozhattak először a nézők. Az első rész 14,5 százalékos, a második 13,9 százalékos közönségarányt ért el a 18-59 évesek körében. Ezzel a sorozat hétfőn és kedden is megnyerte az idősávját, vagyis a Mintaapák adásideje alatt a TV2 volt a legnézettebb csatorna. Az erősödő verseny ellenére, teljes nap tekintetében szintén a TV2 nyerte a nézettségi versenyt augusztus 24-én és 25-én - írta közleményében a csatorna.

Mintaapák: Kamarás Iván, Száraz DénesTV2

A Tények és Tények Plusz remek teljesítményt nyújt és nagyban hozzájárul a csatorna sikeréhez. Augusztus 25-én, kedden a Tények kimagasló 18,8 százalékos nézői részesedést ért el, a Tények Plusz pedig 18,6 százalékot. Mindkét műsor megnyerte az idősávját és egyben segítette a Tények Plusz után következő Mintaapákat - áll a közleményben. 

Ma jön a 100. rész

Ma este 100. epizódjához érkezik a sorozat, amely debütálása óta számos izgalommal, váratlan fordulatokkal és sok humorral várja a nézőket estéről-estére. Néhány kulisszatitok a hétfőn újra elstartoló produkcióról: a 100 epizód alatt körülbelül 1100 alkalommal hangzott el az apa szó, a színészek 150 000 percet töltöttek szövegtanulással, míg bakizással például csak 300 perc telt el. A stábbüfében 900 darab szendvics és 350 liter kávé fogyott.

Botos Éva, Polyák LillaTV2

A forgatások alatt 10500 méter kábelt használtak, 3750 percnyi adás került eddig képernyőre. Juli kedvenc kisállatát, Ernőt a kaméleont 80 jelenetben láthatták a nézők, míg Tamás körülbelül 60 kisállatot látott el. Eddig 600 alkalommal kötöttek Szabinak nyakkendőt, 21 alkalommal akarta randira hívni Tamás Lindát, a színészek pedig körülbelül összesen 9000 órát töltöttek a sminkszobában.

Makranczi Zalánnal itt olvashat interjút, Mészáros Bélával készült beszélgetésünket itt leli. Pataki Szilvia is sok érdekeset mesélt (itt olvasható), Botos Évával készült interjúnkat itt találja, Szávai Vikit pedig szintén a forgatáson kaptuk el húsz percre, itt tudhat meg többet róla.