Kiderült Fésűs Nelly férjének titkos kapcsolata

Fésűs Nelly
Vágólapra másolva!
A Life TV hétfőn, 19 órakor debütáló új műsorában, a Vacsorakirályban szó lesz arról, hogy valakinek meztelenül kellene főznie és úgy várnia vendégeket, de szóba kerül egy titkos randi is – persze csak viccből.
Vágólapra másolva!

Fésűs Nelly igen jóban van Balázs Andival: utóbbi el is meséli a Vacsorakirály című műsorban, hogy lefotózta kettejük fürdőbugyiját, kitette a netre, és ott lehetett találgatni, melyik kié. Balázs Andi aranytangája többször is szóba került a vacsora közben, a túlsúlyával humorizáló színésznő szerint az övé egy „rejtett aranytanga", mert ha feláll, látszik, ha leül, nem látszik.

Fésűs Nelly Life TV

Vajtó Lajos a vártnál többször is szóba került, a díva sóhajtozott is, hogy ő már megszűnt önálló individuum lenni, ő már csak Vajtóné Fésűs Nelly. "Azt azért el kell, hogy mondjam, ez tényleg egy hálószobatitok, hogy a

Ők azt hiszik, hogy nem tudom, de tudom... Többször is megbeszélték, hogy az Andi aranytangában fogja várni őt a Nyugati téren az óra alatt, és tudom, hogy Lajos el is ment. És onnantól kezdve viszont tényleg fedje balladai homály, hogy mi történt kettejük között" – mondta a kamerába a színésznő, persze nem túl komolyan.

Jelenet az adásból Life TV

A Vacsorakirályban hetente öt ismert hazai híresség szerepel, minden adásban egyikük ad vacsorát saját otthonában a másik négy sztárnak. Korábbi realitykhez képest újdonság lesz, hogy ebben a formátumban műsorvezető is feltűnik, továbbá számos olyan elem lesz benne, ami soha eddig nem szerepelt korábban gasztro tematikájú műsorokban. Bárdosi Sándor, Balázs Andi, Sánta Laci, Fésűs Nelly és Lukács Miki főznek és vendégeskednek az első héten, mókás és feszült pillanatok egyaránt lesznek.