Ha női karaktert kap Fésűs Nelly, szerinte biztos versenyben marad

Fésűs Nelly
Vágólapra másolva!
Nem szomorkodik gyors kiesése miatt, de azért nem is vidám a díva, akit sokan a dobogó közelébe vártak, mégis kiesett a Sztárban sztár első adásában. Máté Pétert kellett alakítania, végig egy zongora mögött ülve, mozgás nélkül: nem volt hálás feladat, véli.
Vágólapra másolva!

„Nem vagyok szomorú" – mondta szomorú arccal a Mokkában Fésűs Nelly, aki hangi adottságai, mozgása alapján biztos továbbjutónak számított, a nézők viszont kiejtették. „Nőként különösen nehéz Máté Péter hangját utánozni" – vélekedett. Az is hátrányt jelentett számára, hogy Máté Péter nem ugrándozott a zongorán, nem csinálta a show-t, mint mondjuk Elton John, hanem csak ült, zongorázott és énekelt.

Fésűs Nelly Forrás: Instagram / Fésűs Nelly

„Hálás köszönet azoknak, akik ebben a műsorban nem látszanak: a maszkosok, sminkesek, koreográfusok, hihetetlen meló, és róluk nem tud senki semmit... a maszkosok déltől csak hármunkkal foglalkoztak, és a maszk elkészítése is egy hetes munka" – dicsérte a stábot Fésűs Nelly.

Tillával az adás vége felé TV2

A riválisokkal jóban van. „Nagyon jó csapat, helyes, jó gárda" – vélekedett. Kiemelte Péter Szabó Szilviát, Pálmai Annát, és „a bolond Curtist", akit elmondása szerint imád. Szabó Ádám mindenkit meglepett tegnap, nagyon jó volt – vélte.

A hangot nem tudta visszaadni, mozognia sem lehetett TV2

„Csaj karakterben, nőies nőként én is tudtam volna lubickolni, de amikor nő férfinak öltözik, abban semmi extra nincs" – sóhajtotta Nelly, kinek annyi vigasza maradt, hogy legalább a zsűrinél a középmezőnyben végzett. Bővebben a videón: