Két újabb nő vádolja szexuális zaklatással a tévésztárt

'Justin Bieber's Believe' premiere music Horizontal
US comedian Chris D'Elia attends the "Justin Bieber's Believe" premiere at the Regal Cinemas L.A. Live in Los Angeles on December 18, 2013. (Photo by Chris DELMAS / AFP)
Vágólapra másolva!
A júniusi zaklatási vádak után két újabb nő vallott Chris D'Elia színész és stand-up komikus ellen.
Vágólapra másolva!

Két nő is azzal vádolja Chris D'Eliát, hogy az akaratuk ellenére mutogatta nekik magát.

Megan Drust színésznő arról számolt be, hogy a komikussal 2011-ben közös autóval mentek haza egy vacsora után, D'Elia pedig durván kikezdett vele, majd elővette a péniszét is. Kérte Drustot, hogy érintse meg, és amikor az nem volt rá hajlandó, elkezdett maszturbálni előtte – legalábbis a színésznő állítása szerint.

Megan Drust Forrás: AFP/2014 Getty Images/Tommaso Boddi

Hasonló incidensről mesélt egy másik, névtelenséget kérő nő is, aki 2018-ban egy clevelandi hotelben dolgozott. D'Elia ott szállt meg, és állítólag valamilyen ürüggyel a szobájába hívatta a nőt, majd meztelenül nyitott ajtót.

D'Eliának nem ez az első zaklatási ügye, júniusban a Twitteren merült fel, hogy nőket és tinédzser lányokat zaklatott e-mailben, meztelen fotókat kérve tőlük.

Chris D'Elia Forrás: AFP/Chris Delmas

D'Elia stand-up komikus, de több vígjátéksorozatban is láthattuk már, például a Whitney életé-ben, a Megdönthetetlen-ben vagy a Magányos páros-ban is hosszabb ideig játszott.