Szeptember elsején megkezdődött az idei tanév, ez az időszak sok emberben ébreszt kellemes, nosztalgikus érzést. Sokan szívesen gondolnak vissza a diákévekre, de vannak a magyar hírességek között is olyanok, akiknek nem volt olyan könnyű tanulóként: komoly problémáik voltak a tanulással, karrierjük építése miatt nem maradt idejük a tananyagra, kerülték az iskolát vagy évet kellett ismételniük.

Görög Zita

A modellként már gimnazistaként is sok munkája volt, a fotózások és egyéb feladatok pedig sokszor a tanulás rovására mentek. Az iskolát ugyan elvégezte, de az érettségi vizsga elmaradt, és azóta sem pótolta.

Forrás: Görög Zita/Instagram

"Zűrös iskolás lány voltam, hiszen suli helyett dolgozni jártam, és még évet is kellett ismételnem a matek miatt. Végül elvégeztem a gimnázium négy osztályát, ám az érettségit nem tettem le" - mesélte.

Majka

Majkának állítólag kisiskolás korában háromszor telt be a kartonja a sebészeten, gyerekként sokat rosszalkodott, olykor a lakótelepi házak harmadik emeletéről ugráltak le az építkezések homokbuckáira barátaival. Egy műsorban mesélt arról, hogy bár a humán tárgyak érdekelték, nem volt túl jó tanuló, ráadásul hetedikes korában rossz társaságba keveredett, ahol a lopás, verekedés teljesen hétköznapi jelenség volt.

Forrás: Majka/Instagram

"Így visszagondolva, nagyon veszélyes csapat volt. Mára a kilencven százalékuk ki-be jár a börtönből, sokan életellenes bűncselekmények miatt" - mondta.

Cinthya Dictator

Cinthya Dictatornak a tanulás komoly nehézségeket okozott diszlexiája és figyelemzavara miatt. Sokat járt korrepetálásra és nevelési tanácsadóhoz is, de nem tudtak vele mit kezdeni. 

Forrás: instagram.com/cinthyadictator

"Sokat bántottak a diszlexiám miatt, de érdekes módon nem az osztálytársaim, hanem a tanárok. Ha rossz volt a leckém, szidtak, hogy nem tanulok, ha jó volt, nem hitték el, hogy én csináltam. Szégyenpadba ültettek a terem hátsó részén, és azt mondták, ha eljön az idő a felvételire, én még szakmunkásképzőt se jelöljek meg, úgyse vesznek fel" - árulta el iskolaéveiről.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!