Benkő László: Sokszor foglalkozom az elmúlás gondolatával

BENKŐ László ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ arckép, portré évforduló FOTÓ KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása művész SZEMÉLY zenész zeneszerző
Budapest, 2017. szeptember 7. Benkő László, Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas zenész, billentyűs, zeneszerző, az Omega együttes tagja a százéves Filmgyár jubileumi ünnepségén a Mafilm Róna utcai telepén 2017. szeptember 7-én. MTI Fotó: Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Az Omega billentyűse májusban életveszélyes állapotban került kórházba egy régóta tartó belső vérzés miatt. Mára jobban van, a napokban még a hangszere mögé is beült egy rendezvényen.
Vágólapra másolva!

"Jól vagyok. Sőt, tele vagyok energiával, és úgy érzem, már képes lennék végignyomni egy Omega-bulit. Délután egyébként együtt voltunk a fiúkkal, Meckyvel, Elefánttal és a többiekkel, és arról beszéltünk, hogy előbb-utóbb koncertezni kellene. Vár minket a közönség, és mi már nagyon ki vagyunk éhezve a rajongóink szeretetére. Alakul a dolog, de a járvány, ez az átkozott vírus bizonytalanná tesz mindent és mindenkit..." - mesélte a Blikknek.

Forrás: MTI/Soós Lajos

"Jó emberek között lenni, főleg a hosszabb-rövidebb kórházi kezelések után.

és megpróbálom élvezni minden egyes percét, másodpercét az életnek, mert nem tudom, nem tudhatjuk, melyik a legeslegutolsó pillanat. Sokszor foglalkozom az elmúlás gondolatával, és van bennem félelem, de megpróbálok túlélni mindent és mindenkit" - tette hozzá.