Tóth Andi nem tudja elkerülni Szabó Ádámot

Sztárban Sztár sajtóesemény 2020 Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Hiába szeretné, nem kerülheti el volt szerelmét Tóth Andi a Sztárban sztárban, sőt, az is lehet, hogy duettpartnerek lesznek.
Vágólapra másolva!

A Bors szerint képtelen továbblépni a sérelmein Tóth Andi, ez pedig a show hangulatára is rányomja a bélyegét: Szabó Ádám 40 pontos produkciója után az énekesnő szemlátomást kerülte az énekest, nem akart neki gratulálni, pedig a harmonikás kezet nyújtott. Az est további részében szótlanul ültek egymás mellett, Tóth Andi pedig az Instagramján üzent. "Ádámnak van ez a jó ember, jó kisfiú imázsa, amit nagyon gondosan épít is, de én nem tudom megjátszani magam, ami a szívemen, az a számon és a fejemen.

ez az én problémám, hogy miért" - mesélte az adás után egy videóban.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A TV2 stúdiójában és próbatermeiben egyelőre nem okozott fennakadást a feszült hangulat, de azt nem tudni, hogyan alakulnak a következő hetek.

A következő hetekben is bármikor előfordulhat, hogy közös produkcióban szerepeljenek, vagy éppen egymás mellett foglaljanak helyet a produkciók értékelése alatt" – mondta a lapnak Németh Ádám, a Sztárban sztár senior kreatív producere.