Kifoszthatta férjét egy válófélben lévő színésznő

World Premiere Of Disney's 'Star Wars: The Rise Of Skywalker' USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County CITY Hollywood RED CARPET Arts Culture ENTERTAINMENT Editorial EVENT ARRIVAL Attending Celebrities CELEBR
HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - DECEMBER 16: Jaime King and Kyle Newman arrive at the World Premiere Of Disney's 'Star Wars: The Rise Of Skywalker' held at the El Capitan Theatre on December 16, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Jaime King és a férje válópere nem alakul a legszebben, a férfi most azzal vádolja a feleségét, hogy lenullázta a közös bankszámlájukat.
Vágólapra másolva!

A legutóbb a Black Summer (Fekete nyár) című zombis sorozatban látott Jaime King távoltartási végzést is kért a férje, Kyle Newman ellen, amikor beadta a válópert, az ügyük azonban most még tovább bonyolódott.

Egy friss bírósági irat szerint Newman azt állítja, hogy a felesége gyakorlatilag kiürítette a közös bankszámlájukat, alig hagyott neki valamennyi pénzt – még arra is a családjától kellett kölcsönkérnie, hogy tovább fizethesse az ügyvédjét.

Jaime King és Kyle Newman Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A People-nek másként nyilatkozott egy, a párt jól ismerő forrás, szerinte Newman csak több pénzt akar kicsikarni Kingtől, miután az előző ügyvédje kiszállt a perből – miközben a színésznő számára a gyerekei jóléte a legfontosabb.

A pár 2007-ben házasodott össze, egyébként a Fanboys – Rajongók háborúja forgatásán ismerkedtek össze, ahol Newman volt a rendező, King pedig az egyik szereplő. Két fiuk van, az első 2013-ban, a második 2015-ben született.