Gyilkosok és erőszaktevők nyomába ered a tévés fejvadász

Duane Chapman Signs Copies Of "When Mercy Is Shown, Mercy Is Given" Dog the Bounty Hunter, Dog, Bounty, LITERATURE MUSIC GettyImageRank3
NEW YORK - MARCH 19: Media personality Duane Chapman, known in the media as "Dog the Bounty Hunter" promotes his book "When Mercy Is Shown, Mercy Is Given" at Borders Wall Street on March 19, 2010 in New York City. Jemal Countess/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Dog, a fejvadász címszereplője, Duane Chapman új műsorral jelentkezik egy új tartalomszolgáltató oldalon.
Vágólapra másolva!

A Dog, a fejvadász, illetve a Dog és Beth: Fejvadászok sztárja, Duane Chapman a felesége halála után egyedül tér vissza a képernyőre, vele érkezik jövőre a Dog Unleashed című realitysorozat.

Duane 'Dog' Chapman Forrás: AFP/2010 Getty Images/Jemal Countess

Chapman ezúttal is fejvadászként üldözi a bűnözőket, új műsorában azonban nem piti tolvajokat és szélhámosokat próbál meg kézre keríteni, hanem igaz súlyos arcoknak, gyilkosoknak, erőszaktevőknek, gyerekmolesztálóknak ered a nyomába. Nézzen bele, hogy mire számíthat!

A szériának az Unleashed! nevű tartalomszolgáltató ad otthont, amely a tervek szerint 2021. január 1-én indul, és csupa hasonló műsorból, valódi bűnesetekkel foglalkozó produkciókból fog állni a kínálata.