Britney Spearsnek már a kisebbik gyereke is 14 éves

Teen Choice Awards 2015 - Press Room GettyImageRank3 People DRESS HORIZONTAL Musician SON USA California City Of Los Angeles Lace - Textile Award Silver Colored EMBROIDERY Press Room Television Show Males PORTRAIT Five People Britney Spears Arts Culture a
LOS ANGELES, CA - AUGUST 16: Recording artist Britney Spears poses with Maddie Briann Aldridge, Sean Preston Federline, and Jayden James Federline in the press room during the Teen Choice Awards 2015 at the USC Galen Center on August 16, 2015 in Los Angeles, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Britney Spears az Instagramon köszöntötte fel a két fiát, akik közül az egyik a 14. születésnapját ünnepelte a napokban, a másik pedig mindjárt 15 lesz.
Vágólapra másolva!

Britney Spears érzelmes posztot tett ki az Instagramra, ezzel köszöntötte fel a két fiát, akik majdnem pontosan egy év különbséggel születtek:

"Srácok, egyre idősebbek és nagyobbak lesztek, és jóval menőbbek vagytok, mint én" – írta a bejegyzéshez az énekesnő, azt remélve, hogy a fiúk minden születésnapi kívánsága valóra válik.

Britney Spears és a fiai 2015-ben Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Jayden James szeptember 12-én lett 14 éves, a bátyja, Sean Preston pedig szeptember 14-én tölti a 15-öt – az apjuk egyébként Kevin Federline, aki 2004 és 2007 között volt Britney férje.