Kiss Ramóna a TV2-höz igazolt, egymással verseng Marsi Anikó és Gabriela Spanic

VERTICAL
The Venezuelan actress Gabriela Spanic attends the program Domingo Legal SBT. The actress will attend new Mexican soap operas that will be transmitted by the SBT. In the studios of television station Brazil in Sao Paulo, Sunday, 18 August. (PHOTO: ADRIANA SPACA / BRAZIL PHOTO PRESS).
Vágólapra másolva!
A TV2 új, táncos showműsorában, a Dancing with the Stars-ban egy világsztár is versenyezni fog.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár szeptember 13-i adásában a szokásos versenymenet mellett egy nagy bejelentésre is számíthattak a nézők, itt derült ki ugyanis, hogy kik lesznek a TV2-n induló Dancing with the Stars szereplői. A táncos showműsor versenyzői között lesz egy világsztár is, akit sok százmillió tévénéző ismer: Gabriela Spanic, akit számos telenovellában láthattak a magyar nézők.

Gabriela Spanic Forrás: Brazil Photo Press via AFP/BRAZIL PHOTO PRESS/Adriana Spaca

Stohl András és Kiss Ramóna lesz a műsorvezető.

"A káprázatos külsőségek között zajló verseny hétről hétre követi a hírességek újabb, lehengerlő produkcióit. A TV2 showműsorában 12 híresség vállalkozik arra, hogy megmutassa tánctudását profi párja oldalán" - áll a TV2 közleményében.

Táncparkettre lép Gabriela Spanic és Andrei Mangra, Osvárt Andrea és Suti András, Marsi Anikó és Vas Zsolt, Pásztor Anna és Köcse György, Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, Détár Enikő és Baranya Dávid, Istenes László és Czina Boglárka, Noszály Sándor és Mikes Anna, Horváth Tamás és Sipos Viktória, Tóth Dávid és Lissák Laura, Emilió és Tóth Orsolya, valamint Győrfi Dani és Stana Alexandra.

Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Bryan Bedder

A Dancing with the Stars 2005-ben indult az Egyesült Államokban – ott már a 29. évadja jön szeptember 14-én –, az eredeti, brit verziót, a Strictly Come Dancing-et egy évvel korábban mutatta be a BBC. A műsor lényege, hogy profi táncosok amatőr hírességeket tanítanak be különféle koreográfiákra, ezeket adják elő párban a nézők előtt.