Gyorsan megmutatta combjait a TV2 világszerte ismert sztárja - fotó

People En Espanol Celebrates Their 50 Most Beautiful Issue EOS1DMkII-231596 74156202
NEW YORK - MAY 16: Actress Gabriela Spanic arrives at the People En Espanol celebration of their 50 Most Beautiful Issue at Splashlight studios on May 16, 2007 in New York City. (Photo by Bryan Bedder/Getty Images) *** Local Caption *** Gabriela Spanic
Vágólapra másolva!
Gabriela Spanic promóciós fotója elég jól sikerült.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a Sztárban sztár szeptember 13-i adásában a szokásos versenymenet mellett egy nagy bejelentésre is számíthattak a nézők, itt derült ki ugyanis, hogy kik lesznek a TV2-n induló Dancing with the Stars szereplői. A táncos showműsor versenyzői között lesz egy világsztár is, akit sok százmillió tévénéző ismer: Gabriela Spanic, akit számos telenovellában láthattak a magyar nézők. Íme az újabb képe:

Táncparkettre lép Gabriela Spanic és Andrei Mangra, Osvárt Andrea és Suti András, Marsi Anikó és Vas Zsolt, Pásztor Anna és Köcse György, Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, Détár Enikő és Baranya Dávid, Istenes László és Czina Boglárka, Noszály Sándor és Mikes Anna, Horváth Tamás és Sipos Viktória, Tóth Dávid és Lissák Laura, Emilió és Tóth Orsolya, valamint Győrfi Dani és Stana Alexandra. Alább pár kép róluk: