Egy pszichopata akarta megmérgezni a Paula és Paulina sztárját

Gabriela Spanic
Vágólapra másolva!
A Paula és Paulina, a A szerelem foglyai, a Második esély, a Szeretni bolondulásig című latin-amerikai telenovellák sztárja, Gabriela Spanic a TV2-n lesz látható a Dancing With The Stars című show-ban. Az Origónak elmondta, hogy élet és halál közt lebegett, amikor pszichopata asszisztense meg akarta mérgezni.
Vágólapra másolva!

„Apám már Venezuelában született, de az ő szülei horvátok voltak, a II. világháború után, 1945-ben emigráltak. Sokáig hajóztak a tengeren, míg végül Venezuela befogadta őket, más szláv emigránsokkal együtt.

nagyanyám például Alzheimer-kóros lett, egy idő után már fel sem ismerte a gyerekeit, sem engem, ahogy a többi unokáját sem. Egy újságnak köszönhetően azonban megismerhettem másod- és harmad-unokatestvéreket, távoli rokonokat, mert odautaztam, megismerni Dalmáciának azt a részét, ahonnan ők származnak" – mesélte a színésznő az Origónak.

Forrás: Gabriela Spanic, Instagram

A világsajtó is foglalkozott a hírrel, hogy az asszisztense ellene fordult, és mérget kevert ételükbe, italukba – a bíróság el is ítélte. „Hosszú időn át folyamatosan mérgezett minket! Édesanyámat, a fiatalabb lánytestvéremet, Patriciát, az unokahúgomat, a kisfiamat, engem. Nagyon rosszul voltunk, igazi kritikus időszak volt.

a bíró kimondta, hogy bűnös. Nyolc évet kapott, amit én keveslek. Azért csak nyolcat, mert a bíróság csak azt látta bizonyítottnak, hogy engem mérgezett hosszú időn át, holott a családom több tagjával is ezt tette" – nyilatkozta.

„Ugyanazt találták anyám, a fiam, az unokahúgom és a testvérem vérében is, mivel a volt asszisztensem kis adagokban tette az ammónia-szulfidot az italunkba, ételünkbe. Nem értem, miért nem büntetik a többiek ellen elkövetett vétségért is! A kisfiam másfél éves volt akkor, amikor ő tudatosan mérgezte! Nagyon durva időszak volt: sokan azzal gúnyolódtak, hogy biztos mi találtuk ki az egészet, miközben fizikailag többször rosszul voltunk. Nem tudják elképzelni, mennyit szenvedtünk" – folytatta.

Forrás: Instagram, Gabriela Spanic

„Egy nagyon sötét ügy van mögötte. Van egy erős gyanúnk, de nem mondhatom ki, mert nincs semmiféle bizonyítékom. Tudom azonban, hogy egyszer majd megszólal, és akkor sokan megtudják, mi történt. Nem mondhatom el, de tényleg az egész családom tudja, ki áll a gyilkossági kísérlet mögött.

A volt asszisztensem, María Celeste Fernández átesett egy pszichológiai vizsgálaton, és kiderült, hogy pszichopata. Olyan ember, aki látszólag normális, talpraesett, nagyon kedves, észre sem veszi az ember, mikor akarja épp megölni" – nyilatkozta egykor az Origónak. A teljes interjút itt olvashatja.