A Mokka műsorvezetője hamarosan egy egész más oldalát is megmutatja a TV2 nézőinek, Istenes László Czina Boglárkával táncol majd a Dancing with the Stars-ban.

Istenes László közös fotók mellett árulta el, hogy mit gondol táncpartneréről, akivel a a Dancing with the Stars-ban lépnek majd fel. "Nagyon kíváncsi voltam rá, hogy ki lesz, milyen lesz, mi a neve, hány éves. Fontos, hiszen a következő hetekben, hónapokban rengeteg időt töltünk majd együtt, és ez sok türelmet, fegyelmet, kitartást, együttműködést és kompromisszumot kíván. Ehhez bizony partner kell. Nélküle, egymás nélkül nem megy, hiszen ez egy páros gyakorlat. Azt mondják, az első találkozás, az első pillanatok meghatározóak lehetnek. Az volt. Kedves, mosolygós, vidám, törékeny, szép. Ezeket gondoltam róla első blikkre. Aztán jöttek az első próbák, teltek az órák, a napok, és a fentiekhez jött még az érzékenység, az alázat, a profizmus és a maximalizmus. Partnerem, tánctanárom, párosunk koreográfusa: Czina Boglárka, és a következő időszakban minden erőmmel és tudásommal azon leszek, hogy legalább egy kicsit büszke legyen rám, és a közös munka számára is adjon némi örömöt" - írta oldalán a műsorvezető.

A Dancing with the Stars 2005-ben indult az Egyesült Államokban – ott már a 29. évadja jön szeptember 14-én –, az eredeti, brit verziót, a Strictly Come Dancing-et egy évvel korábban mutatta be a BBC. A műsor lényege, hogy profi táncosok amatőr hírességeket tanítanak be különféle koreográfiákra, ezeket adják elő párban a nézők előtt.

Táncparkettre lép Gabriela Spanic és Andrei Mangra, Osvárt Andrea és Suti András, Marsi Anikó és Vas Zsolt, Pásztor Anna és Köcse György, Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, Détár Enikő és Baranya Dávid, Istenes László és Czina Boglárka, Noszály Sándor és Mikes Anna, Horváth Tamás és Sipos Viktória, Tóth Dávid és Lissák Laura, Emilió és Tóth Orsolya, valamint Győrfi Dani és Stana Alexandra. Stohl András és Kiss Ramóna lesznek a show műsorvezetői.