Pataky Attila kórházban van, Kicska László karanténba került, valamint Gömöry Zsolt sincs túl jól.

"Nagyon ramatyul vagyok, de még nem biztos, hogy a koronavírust kaptam el. A teszt eredményére még várnom kell. Igen, hallottam, hogy Attila már kórházban van. Aggódom érte, remélem, minél előbb felépül" - nyilatkozta Gömöry Zsolt, a rockegyüttes billentyűs zeneszerzője.

Pataky AttilaLife TV

Pataky Attila 69 éves, korábban több súlyos betegsége is volt, egy interjúnban pedig elárulta, hogy kigyógyult a rákból. A Blikk megkeresésére elmondta, hogy a Szent László kórházban kezelik. "Nagyon nem vagyok jól... Persze hogy vannak fájdalmaim, de majd elmúlik ez is" - bizakodott.

Már egy hete is beteg volt a zenész. "Nehéz helyzetbe kerültünk, mert Pataky Attila betegségre hivatkozva az imént mondta le a szerdára tervezett forgatást. Ez egy másfél hónapra előre egyeztetett időpont volt, s most alig két napunk maradt valaki mást találnunk a helyére" – mondta akkor Hajdú Péter, akinek a héten indul új műsora a Life TV-n.

Pataky Attila akkor elmondta, valóban nem érzi jól magát. "Megfáztam, magas lázam van, az orvos tanácsára halasztottam el a forgatást. De két hét múlva pótolni fogjuk" - közölte az Edda frontembere.